Архивы

Ставка на досвід. Ужгородки зіграли на товариському турнірі в Угорщині

До Хойдунанаша, який приймав товариський турнір з гандболу, тренери Карпат привезли оновлену команду. Поки лідери заліковують травми, кольори команди поїхали захищати зовсім юні карпатівки.
  

До нового сезону – готові!

У середу, 23 серпня, Федерація гандболу Закарпаття провела чергове засідання, головною темою якого була підготовка до нового спортивного сезону.
 

 більше...

Українки поступились в матчі проти білорусок

20 августа 2017 г. Прес-службаОбсудить

Цей матч став завершенням кваліфікаційного етапу для українок, в якому вони ще й зазнали поразки. Збірниці Білорусії з перевагою в 10-ть м'ячів переграли наших співвітчизниць.

 
Білорусь - Україна 27:17 (13:10)
 

Львів'янки завершили виступ на товариському турнірі в Польщі

В рамках підготовки до жіночої Суперліги, львівська команда зуміла прийняти участь в міжнародному товариському турнірі «Меморіал Хенріка Круглинського». І хоча там українки посіли останню сходинку, однак отримали прекрасну ігрову підготовку, оскільки вже не за горами й матч за Суперкубок України.
 

А як все добре починалось...

Після вчорашньої поразки від литовок нашим збірницям доведеться боротись тільки за п'яту сходинку європейського чемпіонату. Супереницями українок стануть білоруски, які в своїй групі посіли також тільки третє місце.
 

Дивіться матч Україна - Литва НАЖИВО!

Після вчорашньої поразки українок від одноліток з Фінляндії наша команда все ж має шанс вибороти перше місце в групі, однак для цього необхідно здолати хазяйок відбірного етапу, литовок!
 
 
Сьогодні о 19:00, за київським часом, дивіться матч України - Литва НАЖИВО!