Архивы

У чемпіонаті Закарпаття з гандболу загострюється боротьба за медалі

Нагадаємо, що участь у чемпіонаті Закарпаття з гандболу серед чоловічих команд беруть 5 колективів (ДЮСШ м. Берегово, ДЮСШ м. Перечин, «Карпати» (Ужгород), ДЮСШ «Нарцис» (Хуст), ЗУІ м. Берегово).
 

 більше...

Сьогодні матч Швейцарія - Україна

Сьогодні ввечері підопічні Бориса Чижова та Валерія Войналовича проведуть матч в рамках 4-го туру відбору до фінальної стадії чемпіонату Європи з гандболу серед жіночих команд проти збірної Швейцарії.

 

 

Швейцарія - Україна, початок о 21:00.

 

25 березня в Києві відбудеться матч Україна - Швейцарія

У складі збірної України перед матчами проти Швейцарії відбулась зміна

21 та 25 березня жіноча збірна України проведе два матчі проти збірної Швейцарії у відборі до чемпіонату Європи-2018. Перша гра буде виїзною і пройде у  Зіггенталі, а матч 25 березня відбудеться у Києві на головній арені країни — Палаці спорту. Початок о 19.00.
 

 більше...

Балтийская лига: Весенняя ловушка не захлопнулась

В Гомеле львовская «Галычанка-ЛНУ» впервые на турнире уступила хозяйкам площадки, но избежала невыгодных перемен в дальнейшем расписании.
 

 більше...

ГК «Закарпаття» впевнено крокує до чемпіонства

Протягом чотирьох днів, 1–4 березня, в ужгородському СК «Юність» проходили матчі 4-го туру Першої ліги чемпіонату України з гандболу серед чоловічих команд.
 

 більше...

Результати останнього ігрового дня 4-го туру Першої ліги

БВУФК - Карпати 25:27 (12:16)

 

Буковина - Тернопіль 22:32

 

Вінниця - КСЛІ-ЦСКА 31:28

Закарпатські гандболісти продовжують переможну ходу

Нагадуємо, що з 1-го по 4-те березня в ужгородському СК «Юність» проходять поєдинки 4-го туру Першої ліги чемпіонату України з гандболу серед чоловічих команд.
 

 більше...